LMBTQ-propagandakönyvvel akarják a gyerekeket megtanítani írni és olvasni

Minden kisgyermekes szülő kívülről fújja azokat a dalokat és könyveket, amelyek az ABC-re tanítják a kicsiket. Az LMBTQ közösség szerint is szükség van a betűk mielőbbi elsajátítására, az ő értelmezésükben azonban az L betű nem a lovat szimbolizálja, hanem a leszbikusokat – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 07. 28. 15:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Metropol összefoglalója szerint a könyvesboltok polcai és az internet is tele van olyan versekkel, dalokkal, amelyek azt segítik, hogy az óvodáskorú gyermekek minél könnyebben el tudják sajátítani az ABC-t.

A könyvben a G jelentése GAY. A szó, amely magában foglalja, hogy lány vagy és a lányokat szereted vagy fiú vagy és a fiúkat szereted
Fotó: thelittlegayshop.com

Mint fogalmaznak:

az LMBTQ közösség erre is rátette a kezét, és Móra Ferenc zengő abc-je helyett az egyelőre csak angol nyelven elérhető gaybc's (ejtsd: géjbiszi. A gay szót az angol nyelvben a homoszexuálisokra használják) nevű könyvet ajánlja a kiskorú gyermekeket nevelőknek.

A könyvben a betűk mellett LMBTQ-kifejezéseket tanulhatnak a kisgyermekek:

A T betű a transzneműséget jelöli
Fotó: thelittlegayshop.com

Mint az alábbi videón is látható, egy kisfiú éppen a GayBC-t forgatja, és olyan kifejezéseket tanul meg, mint transz, meleg, egyenlőség, leszbikus stb:

A 2019-ben megjelent M.L. Webb által írt könyvben a betűk egy-egy LMBTQ kifejezést jelentenek.

Így a T betűt a transz szóval, az L betűt pedig a leszbikus kifejezéssel illusztrálják

– hívják fel rá a figyelmet. Hozzáteszik: a könyvpiacon egyre több olyan kisgyermekeknek szánt könyv jelenik meg, amely az LMBTQ közösséget propagálja, Nyugaton pedig már az is mindennapos jelenségnek számít, hogy transzvesztita LMBTQ-aktivisták járnak be óvodákba, iskolákba, hogy a másságot népszerűsítsék, akár ezekkel a könyvekkel. A legnagyobb probléma, hogy a tanintézmények ehhez több esetben nem is kérik ki a szülők engedélyét.

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő „drag queenek” minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni
Fotó: FLICKR

„Drag queen meseórák” közpénzből

A Pink News korábban arról írt, hogy 175 ezer svéd koronával, azaz több mint ötvenmillió forintnyi összeggel támogatja a svéd kormány a gyermekeknek szóló „drag queen meseórákat„. Az összeget a Svéd Örökségalap bocsátja az LMBTQ-szervezetek rendelkezésére. Az alap a végrendelet és öröklésre jogosult rokonok nélkül elhunyt svédek hagyatékát kezeli. A pénzt nagyrészt a stockholmi Kulturföreningen Mums szervezet kapja, amely LMBTQ-ügyekkel foglalkozik – erre a Mandiner hívta fel a figyelmet. A támogatott események lényege, hogy „drag showk” keretében tágítsák a gyermekek horizontját. Az Among Dragons and Drag Queens szervezet pedig új, LMBTQ-népmeséket fog írni. A drag queen meseóra ötlete egyébként San Franciscóból származik. Azt is közölték, hogy a magyar Labrisz Leszbikus Egyesület nemrég írt ki pályázatot többek közt LMBTQ-mesék írására, pontosabban már létező mesék átdolgozására.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.