időjárás 12°C Jusztina 2022. szeptember 26.
logo

Giorgia Meloniék sima győzelmet arattak Olaszországban

A kormányfő győzelmét várják külföldi fogadóirodák

Forrás: boon.hu
2022.03.29. 15:52 2022.03.29. 16:50
A kormányfő győzelmét várják külföldi fogadóirodák

A fogadási szorzók jelenlegi állását tekintve kis esélyt lát a piac Márki-Zay Péter győzelmére – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál, a Boon.hu.

A legnépszerűbb külföldi fogadóirodák egy újabb Fidesz–KDNP-győzelmet látnak a 2022-es országgyűlési választásokon: azok, akik Orbán Viktor győzelmére teszik a pénzüket, csak néhány százalékkal több pénzt kapnának vissza egy kormánypárti győzelem esetén, míg azok, akik Márki-Zay Péter kormányváltását tippelik meg, a fogadási összegük sokszorosát nyerhetnék meg. 

Orbán Viktor győzelmére a Betfair, a Smarkets, a Bwin, a Unibet és a William Hill 1,08 –1,22-es szorzót alkalmaz, Márki-Zay Péter győzelme esetén viszont akár 11-szeres összeget is hajlandók lennének kifizetni a szerencsejátékosoknak. 

Ezek közül a legvisszafogottabb Unibet is a fogadási összeg 3,75-szörösét fizetné vissza, ha a baloldali összefogás győz. A Hungary Today már januárban beszámolt a fogadóirodák esélylatolgatásáról. Ekkor még 1,22 helyett 1,25-ös szorzó volt a jelenlegi miniszterelnök győzelmén a Unibetnél, Márki-Zay Péter sikerét pedig háromszoros nyereséggel díjazták a mostani 3,75-höz képest. 

Ez azt jelenti, hogy ennél a fogadóirodánál most még biztosabbnak látszik a Fidesz–KDNP választási győzelme, mint két és fél hónappal ezelőtt. 

Az online fogadásokkal foglalkozók közössége, az Olbg.com szintén egyértelműen Orbán Viktor győzelmét látja április 3-ára. 

Összesítésük szerint bár lehet, hogy a 2018-as választásokhoz képest kevesebb mandátumot szerez majd a Fidesz–KDNP, kormányalakítási többsége elég biztosnak látszik ezeknél a fogadóirodáknál.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Márki-Zay Péter és Orbán Viktor (Forrás: Boon.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.