A kormányfő győzelmét várják külföldi fogadóirodák

A fogadási szorzók jelenlegi állását tekintve kis esélyt lát a piac Márki-Zay Péter győzelmére – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál, a Boon.hu.

Forrás: boon.hu2022. 03. 29. 15:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legnépszerűbb külföldi fogadóirodák egy újabb Fidesz–KDNP-győzelmet látnak a 2022-es országgyűlési választásokon: azok, akik Orbán Viktor győzelmére teszik a pénzüket, csak néhány százalékkal több pénzt kapnának vissza egy kormánypárti győzelem esetén, míg azok, akik Márki-Zay Péter kormányváltását tippelik meg, a fogadási összegük sokszorosát nyerhetnék meg. 

Orbán Viktor győzelmére a Betfair, a Smarkets, a Bwin, a Unibet és a William Hill 1,08 –1,22-es szorzót alkalmaz, Márki-Zay Péter győzelme esetén viszont akár 11-szeres összeget is hajlandók lennének kifizetni a szerencsejátékosoknak. 

Ezek közül a legvisszafogottabb Unibet is a fogadási összeg 3,75-szörösét fizetné vissza, ha a baloldali összefogás győz. A Hungary Today már januárban beszámolt a fogadóirodák esélylatolgatásáról. Ekkor még 1,22 helyett 1,25-ös szorzó volt a jelenlegi miniszterelnök győzelmén a Unibetnél, Márki-Zay Péter sikerét pedig háromszoros nyereséggel díjazták a mostani 3,75-höz képest. 

Ez azt jelenti, hogy ennél a fogadóirodánál most még biztosabbnak látszik a Fidesz–KDNP választási győzelme, mint két és fél hónappal ezelőtt. 

Az online fogadásokkal foglalkozók közössége, az Olbg.com szintén egyértelműen Orbán Viktor győzelmét látja április 3-ára. 

Összesítésük szerint bár lehet, hogy a 2018-as választásokhoz képest kevesebb mandátumot szerez majd a Fidesz–KDNP, kormányalakítási többsége elég biztosnak látszik ezeknél a fogadóirodáknál.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Márki-Zay Péter és Orbán Viktor (Forrás: Boon.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.