A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Orbán Viktor: Magyarország nemzeti érdekeit meg kell védenünk

Magyarország nemzeti érdekeit meg kell védenünk, a következő két napban Brüsszelben kell helytállnunk – jelentette ki Orbán Viktor szerdán az MTI-hez eljuttatott videóüzenetében.

Forrás: MTI2022. 03. 23. 17:14
ORBÁN Viktor; TILKI Attila
Barabás, 2022. március 18. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (b) ellenőrzést tart a barabási magyar-ukrán határállomáson 2022. március 18-án. Jobbra Tilki Attila, a térség fideszes országgyűlési képviselője. MTI/Fischer Zoltán Fotó: Fischer Zoltán Forrás: MTI
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rámutatott: meg kell előznünk, hogy belesodorjanak bennünket egy háborús konfliktusba, nemet kell mondani azokra a javaslatokra, amelyek légi háborút eredményeznének Oroszországgal, meg kell akadályozni azokat a javaslatokat, amelyek az orosz agresszióval szembeni szankciókat ki akarják terjeszteni az energiaszektorra, és így nehéz, talán lehetetlen helyzetbe is sodornák Magyarországot.

A kormányfő kitért arra: már csak 11 nap van hátra a parlamenti választásokig, amely mindannyiunk számára nemcsak fontos, hanem sorsdöntő jelentőségű.

Meg kell védeni mindazt, amit az elmúlt 12 évben Magyarországnak sikerült megvalósítania. Ilyenkor minden idegszállal és másodperccel a választásokra kell összpontosítani, de most mégis két napra Brüsszelbe kell menni, mert NATO- és európai uniós csúcs lesz, és olyan javaslatok vannak az asztalon, amelyekkel szemben Magyarország érdekeit meg kell védeni – mondta.

Kampány ide, kampány oda, a következő két napban Brüsszelben kell helytállnunk – jelentette ki a miniszterelnök.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő ellenőrzést tart a barabási magyar–ukrán határállomáson 2022. március 18-án. Jobbra Tilki Attila, a térség fideszes országgyűlési képviselője. (Fotó: MTI/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.