Szórakozásból vert nőket egy migráns

Az illegális bevándorlót és társát csupán börtönbüntetésre ítélték, annak ellenére, hogy a támadót már korábban is elítélték különböző bűncselekmények miatt.

Forrás: V4NA Hírügynökség2022. 04. 08. 13:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A malmöi nő elleni brutális támadást saját állítása szerint is szórakozásból követte el egy bevándorló. A videót később több közösségimédia-platformon is megosztották. Az incidens után nem sokkal a támadót azonosították, a bevándorlók által lakott malmöi Rosengard városrész területén élt. A fiatalt később letartóztatták és vádat emeltek ellene – írja a V4NA.

A 2000-ben született Ali Al Rubaietöt év hat hónap börtönbüntetésre ítélték testi sértésért. A büntetés magában foglalja a kábítószerrel elkövetett bűncselekményekért kiszabott ítéletet is. Ali emellett 15 400 svéd korona kártérítést is köteles fizetni a megtámadott nőnek.

A videót készítő társát, egy iraki állampolgárságú férfit szinténöt év hat hónap börtönbüntetésre ítélték kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. A férfiakat nem toloncolják ki az országból annak ellenére, hogy nem rendelkeznek svéd állampolgársággal. A büntetésük letöltése után is Svédországban maradhatnak.

A járókelők eszméletlenre verésének és az erről szóló mobiltelefonos felvételek közzétételének gyakorlata közel egy évtizeddel ezelőtt kezdődött az Egyesült Államokban és Európában. Az ilyen cselekményeket „kiütéses játéknak” nevezik, és aki a legtöbb embert üti ki, az „büszkélkedhet” a „kiütések királya” címmel.

A svédországi bandák között az erőszak más formái is elterjedtek. Egyeseket arra kényszerítenek, hogy pisztolycsövet vegyenek a szájukba, másokat pedig egyszerűen levizelnek vagy meztelenre vetkőztetik őket.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.