Magyarországra látogat Donald Trump kedvenc influenszere

Candace Owens is részt vesz a május 19-én kezdődő CPAC jobboldali konzervatív konferencián.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 05. 07. 12:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hazánkba látogat Donald Trump kedvenc influenszere, Candace Owens − írja Facebook-bejegyzésében az Alapjogokért Központ, akik az Amerikai Konzervatív Unióval (ACU) közösen szervezik a május 19-én kezdődő, Európában először Magyarországon megrendezésre kerülő konzervatív politikai akciókonferenciát (CPAC).

Candace Owens minden kétséget kizáróan a legsikeresebb hölgy véleményvezér az interneten. 

Egy olyan fiatal feketebőrű generáció képviselője, melynek elege van az identitáspolitikából, az amerikai baloldal lenéző, lekezelő, jóemberkedő rasszizmusából, mely azt próbálja elhitetni a fiatal feketékkel, hogy automatikusan áldozatok, és az amerikai társadalom rendszerszinten törekszik az elnyomásukra. Owens határozottan kiállt a Black Lives Matter mozgalom erőszakos tüntetései ellen.

Candace Owens meggyőződéssel hisz abban, hogy minden ember sikere – bőrszíntől függetlenül – saját tehetségének és szorgalmának függvénye. 

Szerinte az újbaloldal azáltal, hogy a társadalmat elnyomókra és elnyomottakra osztja, gátolja az egyéni tehetség kibontakozását és értelmetlenné teszi a szorgalmat. 

Candace Owens és férje, a Parler nevet viselő konzervatív microblog vezérigazgatója, akik második közös gyermekük megszületését várják − írja az Alapjogokért Központ. 

Fiatal anyukaként Candace Owens első számú témái közé lépett elő a gyermekvédelem. Nagy aggodalommal figyeli az amerikai – és globális – baloldal azon kísérleteit, hogy megfertőzzék a gyermekek tudatát a genderideológiával már egészen fiatal koruktól kezdve. Erről minden bizonnyal Budapesten is beszélni fog, hiszen elfogadta az Alapjogokért Központ meghívását és ott lesz a CPAC Hungary-n.

Szókimondóságával, hatásos kommunikációjával Candace Owens még Donald Trump figyelmét is felkeltette, aki azt mondta róla: 

Nagy hatással van az országunk politikájára. A nagyon okos gondolkodók egyre bővülő csoportját képviseli, és csodálatos látni és hallani a párbeszédet, ami folyik... olyan jó az hazánknak!

− fogalmazott a korábbi amerikai elnök.

Borítókép: Candace Owens konzervatív influenszer (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.