időjárás 6°C Miklós 2022. december 6.
logo

Nőnek öltözött férfiak lejtettek táncot a diákoknak egy középiskolában

Forrás: 888.hu
2022.05.08. 09:46 2022.05.08. 14:57
Nőnek öltözött férfiak lejtettek táncot a diákoknak egy középiskolában

A szülők erről előzetesen nem kaptak tájékoztatást vagy értesítést, az eseményről készült felvételek nem is nyerték el a tetszésüket – érthető okokból.

A The Daily Wire osztotta meg az oldalán a felvételeket, melyeken több transzvesztita látható, akik szemérmetlen táncot adnak elő a pennsylvaniai középiskola diákjai előtt – számolt be róla a 888.hu.

Aggodalmunk az, hogy felnőtt férfiak léptek be a gimnáziumunkba háttérellenőrzéssel vagy anélkül

– mondta az egyik édesanya. Közölte: a férfiak

szűkös ruhában voltak, és provokatív, szexualizált módon léptek fel a kiskorú gyerekek előtt.

Kelly Tyson, a Meleg Szexuális Szövetség (GSA, Gay Sexuality Alliance) klub társtanácsadója képeket mellékelt a közösségi oldalán a drag queenekről, melyekből az szűrhető le, hogy az eseményt már kétszer is megrendezték.

Nem tudom, hogyan magyarázzam el azt a puszta örömöt, amit a csontjaimban érzek, amikor ezek a királynők eljönnek, hogy időt szakítsanak a sűrű időbeosztásukból, hogy fellépjenek nekünk és a diákjaimmal legyenek

– állt a bejegyzésben.

GSA-társtanácsadóként és queer tanárként elérzékenyülök, ha erre a térre gondolok, amit létrehoztunk. Semmit sem szerettem volna jobban, mint egy olyan teret, mint amilyen nekik van, egy lehetőséget, hogy részt vehessenek a saját drag show-jukon

– tette hozzá.

Tyson egyébiránt a négy drag queen Instagram-oldalát meg is osztotta a diákjaival, így a diákok lehetőséget kaptak arra, hogy privátban is kapcsolatba lépjenek az előadókkal, amit a szülők is megerősítettek. Mind a négy fiók tartalmaz szexuálisan szuggesztív tartalmakat.

 

A középiskola később közleményben kért bocsánatot az eseményért:

„Megdöbbentőnek tartjuk a történteket, és semmiképpen sem nézzük el az ilyen típusú tevékenységet az iskoláinkban. Sem a meghívott vendégek öltözéke, sem az előadás nem volt megfelelő iskolai környezetünkben.”

„Az esetet komolyan vesszük a folyamatban lévő vizsgálat és a további intézkedések során. A kerület vezetői számára fontos, hogy a kerület élvezze a közösség bizalmát, és tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen incidens teljesen aláássa ezt a bizalmat.”

„Elkötelezzük magunkat az alapos vizsgálat befejezése és az érintettek felelősségre vonása mellett, egészen az esetleges megállapításoknak megfelelő fegyelmi intézkedésekig.”

Az egyik szülő állította, hogy nem volt szükség szülői beleegyezésre az eseményhez, és azt mondta, hogy a résztvevőknek nem feltétlenül kellett a GSA klub tagjainak lenniük.

A legtöbb szülő felháborodott és megdöbbent

– magyarázta.

A szülők a részletek megismeréséhez való joggal kapcsolatos kérelmet nyújtottak be. Szeretnénk tudni, hogy kik vettek részt az eseményen; állítólag hetedikes és nyolcadikos gyerekek jelentették, hogy jelen voltak a bemutatón. Kértük a videófelvételeket és a klub pénzügyi nyilvántartását. A táncosoknak fizettek, és szeretnénk tudni, hogy ez az adófizetők pénzéből történt-e

– folytatta.

Azt is megkérdeztük az adminisztrációtól, hogy ezek az emberek rendelkeztek-e engedélyekkel, hogy beengedjék őket az iskolába

– tette hozzá. A cikkből az is kiderült, hogy erre egyelőre nem kaptak választ.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Konzervatív reneszánsz

Olyan folyamatok vertek mára gyökeret a legfejlettebb nyugati társadalmakban, amelyek számos borzalom mellett olykor meg is nevettetik a józan ész képviselőit.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.