Varga Judit: A brüsszeli bürokratákra nem lehet számítani

„Nekik tényleg az az európai egység, ha kiközösíthetik egy tagállam demokratikusan megválasztott vezetőjét?”

Forrás: Facebook/Varga Judit2022. 05. 29. 20:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Úgy tűnik, Brüsszelben még mindig vannak olyanok, akik nem tudják megemészteni a keresztény-konzervatív oldal áprilisi győzelmét. Történt ugyanis, hogy egyes zöld-baloldali EP-képviselők levélben kérték az Európai Tanács elnökét arra, hogy zárja ki Magyarország miniszterelnökét a tanácsból” – írta Varga Judit a Facebookon.

„Ezt is megértük tehát, a jogállamiság és a demokrácia elkötelezett bajnokai a legantidemokratikusabb eszközöket akarják bevetni csupán azért, mert nem az általuk támogatott jelölt nyerte a választásokat Magyarországon.

Nekik tényleg az az európai egység, ha kiközösíthetik egy tagállam demokratikusan megválasztott vezetőjét? Mindez azonban egy valamiben csak megerősít bennünket: józanul gondolkodó konzervatívokra egyre nagyobb szükség van.

„Mi pedig maradunk, mert ismét bebizonyosodott, hogy a brüsszeli bürokratákra és a baloldali pártokra az európai emberek és családok megvédésében nem lehet számítani” – olvasható a bejegyzésben.

Borítókép: Varga Judit (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.