Kábítószert találtak Nancy Pelosi amerikai házelnök férjének vérében

Kábítószert találtak Nancy Pelosi amerikai házelnök férjének vérében – írta az Origo csütörtökön.

Forrás: MTI2022. 08. 04. 15:35
PELOSI, Nancy;
Washington, 2019. február 28. Nancy Pelosi, az amerikai képviselõház demokrata elnöke sajtóértekezletet tart a törvényhozás washingtoni épületében, a Capitoliumban 2019. február 28-án, két nappal az után, hogy a képviselõház 245:182 arányú szavazást követõen semmisnek mondta ki a rendkívüli állapot Donald Trump amerikai elnök általi deklarálását. Trump február 15-én hirdette ki a rendkívüli állapotot, miután a kormányzat mûködését biztosító költségvetést úgy szavazták meg, hogy abban nem szerepelt az általa kért 5,7 milliárd dolláros összeg a határfal megépítésére. MTI/EPA/Jim Lo Scalzo Fotó: Jim Lo Scalzo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portál a V4NA nemzetközi hírügynökségre hivatkozva közölte: bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Paul Pelosi szervezetében kábítószereket találtak a rendőrök, miután letartóztatták, mert autójával balesetet okozott Kaliforniában.

Nancy Pelosi „multimilliomos férjéről kiderült, hogy nemcsak alkoholt ivott, amikor autóba ült és balesetet okozott, hanem kábítószert is fogyasztott” – derül ki a bíróság dokumentumaiból a portál közlése szerint.

Megemlítik azt is, hogy a jelentések szerint letartóztatása során a férfi megpróbált átadni a helyszínelő rendőröknek egy rendőrségi udvariassági kártyát, amit „rendszerint azért kapnak egyes jó kapcsolatokkal rendelkező személyek, hogy megússzák a kisebb szabálysértéseket”.

A dokumentumok szerint Pelosi „állítólag az alkoholos befolyásoltság jeleit mutatta” a helyszíni tesztek során, és a rendőrök az alkoholmérgezés objektív jeleit és tüneteit észlelték rajta. A férfi a baleset utáni reggelen letette az ötezer dolláros óvadékot, és kiszabadult a fogdából – olvasható a portálon.

Nancy Pelosi egyik szóvivője leszögezte, a házelnök az ország másik felében tartózkodott a baleset idején – írta a V4NA-ra hivatkozva az Origo.

Borítókép: Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház demokrata elnöke (Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.