Joe Biden ismét eltévedt a színpadon + videó

Az amerikai elnök a Global Fund New York-i konferenciáján került ismét kellemetlen helyzetbe – olvasható a Mandiner.hu cikkében.

Forrás: Mandiner.hu2022. 09. 23. 12:32
BIDEN, Joe
New York, 2022. szeptember 21. Joe Biden amerikai elnök felszólal az ENSZ Közgyûlésének 77. ülésszakán a világszervezet New York-i székházában 2022. szeptember 21-én. MTI/EPA/Justin Lane Fotó: Justin Lane
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke most a Global Fund eseményén került kellemetlen helyzetbe. 

Joe Biden legutóbb Bostonban tévedt el a színpadon, ezt a „produkcióját” a napokban New Yorkban egy konferencián is megismételte. 

A felvételen jól látható, hogy az elnök a beszéde végeztével távozni szeretne a pódiumról, elindul a lépcső felé, majd megtorpan. Ezt követően segítséget kér a környezetétől.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök felszólal az ENSZ Közgyűlésének 77. ülésszakán a világszervezet New York-i székházában 2022. szeptember 21-én (Fotó: MTI/EPA/Justin Lane)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.