Varga Judit: 1956-nak különleges jelentősége van a tengerentúlon is

Az igazságügyi miniszter a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány szervezésében megtartott 1956-os megemlékezésen vett részt Washingtonban.

Forrás: FACEBOOK/VARGA JUDIT2022. 10. 25. 23:04
Forrás: FACEBOOK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány szervezésében az 1956-os magyar forradalom 66. évfordulójára emlékeztünk - olvasható Varga Judit Facebook-bejegyzésében.

Az igazságügyi miniszter hozzátette:

1956-nak különleges jelentősége van a tengerentúlon is, mert eszünkbe juttatja a két nemzet szabadság iránti szenvedélyét.

Varga Judit kifejtette:

Az igazságosságra, a nyugalomra, a jólétre és a szabadságra való törekvés ugyanazok az alapok, amelyekre az Amerikai Egyesült Államok épült, és amelyekért a magyar szabadságharcosok 1848-ban vagy 1956-ban életüket áldozták.

 

Borítókép forrása: Varga Judit Facebook-oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.