Öt golyóval ölt meg egy férfit az embercsempész

A bűncselekmény szerdán 15 óra tájban történt Belgrád környékén.

Magyar Nemzet
Forrás: Szmsz.press2022. 12. 07. 20:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölés történt szerdán a szerb fővároshoz tartozó Ugrinovci községben, egy BMW-ben ülő férfit feltehetően egy embercsempészéssel összefüggésbe hozható nézeteltérés miatt végeztek ki – írja a Blic hírei alapján a Szabad Magyar Szó.

A gyanú szerint a férfit a 34 éves B. T. ölte meg, aki nem hivatalos értesülések szerint öt golyót eresztett áldozatába. Ugyancsak nem hivatalos az az információ is, hogy az emberölés gyanúsítottját menekültek csempészésével is gyanúsítják.

A rendőrség kivonult helyszínelni. Az utcát, ahol a gyilkosság történt, lezárták.

A bűncselekmény szerdán 15 óra tájban történt, a BMW X6-os személyautó hátsó ülésén lévő áldozat személyazonossága egyelőre nem ismert.

Az eredeti cikk Öt golyóval ölte meg áldozatát Belgrád környékén egy feltételezett embercsempész címmel az Szmsz.press oldalán érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.