Előkerült a kaliforniai hegyekben eltűnt színész autója

A hatvanöt éves színészt egy hete keresik, ám a rossz időjárási viszonyok nagyban nehezítik a kutatást.

Magyar Nemzet
Forrás: BBC2023. 01. 20. 17:02
null
Beverly Hills, 2023. január 19. 2013. május 5-én Beverly Hills-ben készített kép Julian Sands angol színészrõl. Sands 2023. január 13-án tûnt el túrázás közben a kaliforniai San Gabriel-hegy környékén. A 65 éves színészt nagy erõkkel keresik a hatóságok. MTI/AP/Invision/Richard Shotwell Fotó: Richard Shotwell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eltűnésének helyszíne közelében lévő parkolóban találták meg az egy hete eltűnt brit színész, Julian Sands autóját. Vélhetően azelőtt hagyta ott, hogy nekivágott a hegyi túrának, amelyről azóta sem tért vissza. Autóját a színész családja elvontatta a helyszínről – közölte a helyi rendőrség. A hatvanöt éves színész hollétéről egy hete nem tudni semmit, amióta kerékpárral elindult a kaliforniai San Gabriel-hegység csúcsa felé – tájékoztat a BBC.

A színész telefonja mostanra rég lemerülhetett, így a cellainformációk alapján nem bemérhető a pozíciója.

A megtalálásáért jelenleg is zajló helikopeteres és drónos mentőexpedíciót a viharok és a katasztrófahelyzet, illetve a környező hegyek veszélyessége is nehezíti.

A múlt hét pénteken a 3068 méteres dél-kaliforniai Baldy-Bowl hegycsúcs közelében eltűnt színész – többek között – a Szoba kilátással, a Warlock, az Arachnophobia – Pókiszony és a Las Vegas, végállomás című filmben szerepelt. 

Borítókép: Julian Sands brit színész (Fotó: MTI/AP/Invision/Richard Shotwell)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.