Joe Biden ismét eltévedt, útba kellett igazítani + videók

Az amerikai elnöktől már szinte minden napra jut egy baki.

Magyar Nemzet
2023. 03. 29. 14:49
President Biden Departs The White House For His Delaware Residence
US-PRESIDENT-BIDEN-DEPARTS-THE-WHITE-HOUSE-FOR-HIS-DELAWARE-RESI Fotó: DREW ANGERER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden amerikai elnök kedden az észak-karolinai Durhambe utazott, ahol meglátogatott egy gyárat. A 80 éves politikus ismét azzal vetette észre magát, hogy teljesen elveszetten téblábolt a helyszínen. Egyik kísérőjének bekapcsolva maradt a mikrofonja, így a videóban hallani lehet, ahogy gyermekként terelgeti az amerikai elnököt:

– Lefelé a rámpán. Az öné a kék jel lesz a bal oldalon – magyarázta neki.

– A kék jelemen maradok – nyugtatta meg Joe Biden.

A felvételek tanúsága alapján azonban ezzel még nem értek véget megpróbáltatásai. Miután a dolgozókkal együtt pózolt, majd egyedül maradt, ismét tehetetlenül, tétován járkál, míg helyére nem „terelik”.

Korántsem ez az első eset, hogy a politikus összezavarodik hivatalos programján. Minap például Kínát keverte össze Kanadával. Egyik legemlékezetesebb húzása volt, mikor egy „láthatatlan emberrel fogott kezet”, de rendszeresen szólítja elnöknek saját alelnökét. Mint azt korábban megírtuk, év eleje óta csetlik-botlik az amerikai elnök, a Fox News konzervatív hírcsatorna gyűjtése szerint csak januárban minden második munkanapjára jutott valamilyen baki. 

Idős kora és szellemi állapota miatt visszatérő téma, hogy vajon a 2024-es elnökválasztáson biztosan ő lenne-e a legmegfelelőbb demokrata jelölt.

 

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök egy washingtoni sajtótájékoztatón (Fotó: Drew Angerer)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.