Ilyen nem csak a filmekben van, a holttest mentette meg a halottaskocsi vezetőjét a szakadék fölött

Egy amerikai halottaskocsi szó szerint a szakadék szélén állt meg, miután lesodródott a hegyi útról.

Magyar Nemzet
Forrás: CBS News2023. 04. 20. 11:21
Koporsó, Halottaskocsi, Temetés
1117618034 Fotó: robypangy Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hubbard and Son halottasház munkatársa január 29-én, hajnali három óra körül heves hózáporban vezetett a Colorado állambeli Grand Junction környékén, amikor egy másik autós szabálytalanul megelőzte, és ezzel váratlanul irányváltoztatásra késztette.

A sofőr elvesztette az uralmát a jármű fölött, hófalnak ütközött, átszakította a korlátot, végül a szakadék peremén sikerült megállnia. 

Az életét az mentette meg, hogy a csomagtartóban egy koporsót szállított, benne egy olyan holttesttel, amelynek szerveit orvosi célra ajánlották fel. Ha a raktér üres lett volna, akkor nagy valószínűséggel a motor súlya átbillenti a szakadék szélén a halottaskocsit, és a mélybe zuhan.

A megállás után a jármű vezetője sértetlenül szállt ki az autóból – számolt be az esetről a CBS News.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.