Jó hírek érkeztek Silvio Berlusconi állapotáról

Tovább javul az intenzív osztályon ápolt korábbi olasz kormányfő állapota, miután múlt hét szerdán korházba került – közölte a milánói Szent Rafael kórház.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 13. 12:24
ITALY-POLITICS-VOTE-PARTIES Fotó: ALBERTO PIZZOLI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt 72 órában folyamatosan javultak a légzési és vesefunkciói

 – olvasható a kórház nyilatkozatában.

A 86 éves Berlusconit múlt hét szerdán szállították be a milánói Szent Rafael kórházba, ahol a jelentések szerint szív- és érrendszeri, valamint légúti problémákkal kezdték kezelni. 

Egy nappal később a milánói kórház a Berlusconi orvosa által aláírt közleményt adott ki, melyben közölték: Berlusconit az intenzív osztályon krónikus leukémiával és tüdőgyulladással kezelik. 

Alberto Zangrillo kezelőorvos a közleményben hangsúlyozta, hogy a volt kormányfő „már egy ideje” leukémiában szenved, és a vérképző rendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése tartós krónikus fázisban van.

Borítókép: Silvio Berlusconi korábbi olasz kormányfő (Fotó: Alberto Pizzoli/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.