A Netflix miatt került elő hat év után az eltűnt kislány

Kayla Unbehaun kilencéves volt, amikor legutoljára látta az édesapja.

Magyar Nemzet
Forrás: Unilad2023. 05. 30. 18:01
Poznan,Poland,-,June,21.2021:,Tv,Television,Netflix,Logo,On
2097721672 Fotó: MAXSHOT.PL Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Észak-Karolinában találták meg hat év után azt a kislányt, akit még 2017-ben rabolt el az édesanyja. Kayla Unbehaunt 2017. július 4-én látták utoljára – ekkor kilencéves volt –, éppen édesanyjánál töltötte a láthatást, azonban, amikor annak végeztével az édesapja, Ryan megjelent, hogy hazavigye, addigra a kislány és az anya is eltűnt. 

A férfinak teljes felügyeleti joga volt, míg az édesanyának, Heather Unbehaunnak csak láthatási joga volt. 

Az eltűnés után évekig keresték a gyermeket, sikertelenül. Az esetet aztán felelevenítették a Netflix Megoldatlan rejtélyek című sorozatában is, végül ez segített, hogy Kayla végre hazakerüljön.

Történt ugyanis, hogy egy bolt tulajdonosa – miután látta a sorozat ezzel foglalkozó részét – felismerte Kaylát egy asheville-i bevásárlóközpontban, és azonnal értesítette a rendőrséget. Édesanyját őrizetbe vették, Kaylát pedig hat év után hazavitték az édesapjához. Egyelőre még nem lehet tudni a pontos részleteket, csak annyit, hogy Ryan most nagyon boldog, és várja, hogy bepótolják az elmúlt évek kimaradt élményeit – számolt be az esetről a Unilad.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.