Az ENSZ-közgyűlés magyar elnökével is találkozott Novák Katalin + videó

Kőrösi Csaba kifejezte háláját, hogy Magyarország erőteljesen támogatja őt.

Magyar Nemzet
2023. 05. 19. 7:32
null
Fotó: Donat Kekesi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyra értékelem a lehetőséget, hogy találkozhatok Magyarország köztársasági elnökével, Novák Katalinnal” – jelentette ki a Twitteren az ENSZ Közgyűlésének magyar elnöke.

Kőrösi Csaba egyben kifejezte háláját azért, hogy Magyarország erőteljesen támogatja őt elnökségében és prioritásaiban. 

Büszke vagyok arra, hogy olyan találkozón lehetek jelen, ahol a közgyűlés magyar elnöke, Kőrösi Csaba látja el a levezető elnöki teendőket

 – fogalmazott Novák Katalin csütörtökön, az ENSZ katasztrófák kockázatainak csökkentésére és az ellenálló képesség növelésére létrehozott sendai keretszerződés kapcsán tartott New York-i konferenciáján.

Az államfő megköszönte Kőrösi Csabának az elmúlt nyolc hónap munkáját.

 

Borítókép: Novák Katalin magyar államfő az Egyesült Nemzetek Szervezetének 77. közgyűlésén New Yorkban, 2023. május 18-án (Forrás: Facebook/Novák Katalin)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.