Fenékbe lőtte szobatársát, mert az megette a szendvicsét

Először szóban inzultálta áldozatát, majd elkezdte dobálni, végül elővette a fegyverét.

Magyar Nemzet
Forrás: Daily Mail2023. 05. 25. 10:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hatvannégy éves férfi először csak összeszólalkozott ismerősével, majd megdobálta, végül pedig elővette fegyverét és meglőtte. Mindezt azért, mert a szobatárs elfogyasztotta az utolsó szendvicset – írja a Daily Mail

A Kentucky államban található Louisville-ben élő 64 éves Clifton Williams, aki miután észrevette, hogy eltűnt a fagyasztóból az utolsó melegszendvics, dühbe gurult. Williams szeretett volna egy szendvicset megenni, ám a szobatársa megelőzte és befalta az utolsó darabot. Az idős férfi először szóban inzultálta áldozatát, majd elkezdte dobálni őt, de a szobatárs sem hagyta magát és megpróbált visszatámadni, ezzel azonban csak még jobban felingerelte Williamst. Az idős férfi ekkor berohant a szobába, elővette fegyverét, majd a szobatársára szegezte.

A vallomás szerint az áldozata még kiabált is, hogy ne lőjön, de Williams meghúzta a ravaszt és fenéken találta szobatársát. A sérültnek sikerült elmenekülnie és néhány háztömbbel arrébb segítséget tudott kérni, végül pedig beszállították a városi egyetemi kórházba. 

Clifton Williamst négy órával a lövöldözés után letartóztatták és vád alá helyezték. Megtiltották, hogy kapcsolatba lépjen az áldozattal, bevonták a fegyverviselési engedélyét, valamint 7500 dolláros óvadékot állapított meg a bíróság.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.