Letartóztattak egy férfit az eltűnt húszéves lány ügyében

A húszéves nőt május tizedikén látták utoljára élve.

Magyar Nemzet
Forrás: Fox News2023. 05. 21. 11:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Letartóztattak egy férfit egy eltűnt texasi nő állítólagos meggyilkolása miatt. A nyugat-virginiai hatóságok szombaton emberi maradványokat találtak kétórányira attól a helyszíntől, ahol utoljára látták az eltűnt nőt – írja a Fox News.

A 24 éves Mario Juan Chacon Jr-t szombat délután őrizetbe vették, és gyilkossággal vádolják – közölte a midlandi rendőrség. A férfi letartóztatása a 20 éves Madeline Molina Pantoja eltűnésének ügyében folytatott nyomozáshoz köthető. A nőt május 10-én este 11 óra körül látták utoljára élve a West Francis 1711. szám alatt. A rendőrség másnap széles körű nyomozást indított az eltűnése ügyében.

Seth Herman, Midland rendőrfőnöke pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a nő keresése az elmúlt héten 24 órában zajlott, illetve az FBI, a Texas Rangers, a belbiztonsági minisztérium és a Midland megyei seriff hivatala is bekapcsolódott a nyomozásba.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.