Lezuhant egy hídról egy busz, rengeteg a halott

Az áldozatok között három gyermek és tíz nő is van, a vétkes túlélte a balesetet és elmenekült a helyszínről.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 05. 09. 20:42
Interior,Seats,With,Broken,Windows,Of,The,Wrecked,Bus,Car
1519765706 Fotó: Miljan Zivkovic
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legalább huszonegyen meghaltak, amikor egy hídról egy kiszáradt folyómederbe zuhant egy busz az India középső részén található Madhja Prades államban kedden – közölték a helyi hatóságok, adta hírül a Times of India.

A Times of India című helyi napilap szerint az Indore városába tartó busz először a híd korlátjának ütközött, majd a mélybe zuhant. Az áldozatok között három gyermek és tíz nő van. A sofőr túlélte a balesetet, de elmenekült a helyszínről.

A Világbank 2021-es jelentése szerint Indiában évente mintegy 150 ezren halnak meg autóbalesetben. A beszámoló rámutatott: az ázsiai ország a világ összes járművének mindössze egy százalékát adja, ugyanakkor itt történik az összes közlekedési haláleset tizenegy százaléka.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.