Újabb gyermeke lesz a volt brit miniszterelnöknek

Boris Johnson nyolcadik gyermeke néhány hét múlva érkezik.

Magyar Nemzet
2023. 05. 20. 11:15
null
BRITAIN-POLITICS-CONSERVATIVES Fotó: ADRIAN DENNIS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Boris Johnson és mostani felesége harmadik közös gyereküket várják. A volt kormányfőnek a kis jövevény már a nyolcadik gyermeke lesz. A párnak eddig egy fia van, Wilfred és egy lánya, Romy. Az örömteli hírt Boris Johnson felesége, Carrie jelentette be.

Az Instagramon közzétett bejegyzésében azt írta, a kicsi néhány héten belül megérkezik.

Boris Johnson és mostani felesége 2021-ben házasodtak össze. Carrie posztjában aláhúzta: az elmúlt nyolc hónapban nagyon kimerültnek érezte magát, de alig várja a család, hogy megismerjék a kicsit.

A volt miniszterelnöknek és feleségének 2020. április 29-én született meg első közös gyermeke, akkor, amikor a koronavírus-járvány miatt az ország zárlat alatt állt.

Boris Johnsonnak négy gyermeke van korábbi feleségétől Marina Wheelertől, ők név szerint Lara, Milo, Cassia és Theodore. Stephanie házasságon kívüli viszonyból született. 

Borítókép: Boris Johnson (Fotó: AFP/Adrian Dennis)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.