Felakasztotta magát egy őrnagy a laktanyában

Már nem tudták megmenteni annak az őrnagynak az életét, aki Belgrádban, egy laktanyában követett el öngyilkosságot.

Magyar Nemzet
Forrás: Tények.hu2023. 06. 13. 17:45
null
Belgrád, 2023. április 22. Katonák a szerb haderõ Gránit 2023 elnevezésû nyilvános katonai képességbemutatóján a Belgrád melletti Batajnica légitámaszpontján 2023. április 22-én. A parádét a szerb fegyveres erõk napja alkalmából rendezték meg. Szerbiában április 23-én tartják a haderõ ünnepnapját, mivel 1815-ben ezen a napon robbant ki az úgynevezett második szerb felkelés, amelynek eredményeképpen a Szerb Fejedelemség elnyerte nemzeti függetlenségét. MTI/EPA/Andrej Cukic Fotó: Andrej Cukic
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felakasztva találtak rá egy őrnagyra a belgrádi Jovan Mišković laktanya egyik helyiségében hétfőn délután nem sokkal öt óra előtt. A hatóságok azonnal a helyszínre érkeztek, ám egyelőre nem tudni, miért lett öngyilkos a 2000 óta a szerb haderőben szolgáló férfi. 

A negyvenhat éves katonához hiába jött gyorsan a segítség, az életét már a mentők sem tudták megmenteni 

– számolt be a Direktno.rs.

Borítókép: Illusztráció (Fotó:MTI/EPA/Andrej Cukic)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.