Jön a Netflixre az új Black Mirror, de más nagy címek is érkeznek

A közönség szerint gyenge utolsó évadot kapó sorozat hatodik évada a hónapban már elérhető lesz a Netflixen.

Magyar Nemzet
Forrás: Youtube2023. 06. 06. 17:10
Poznan,Poland,-,June,21.2021:,Tv,Television,Netflix,Logo,On
2097721672 Fotó: MAXSHOT.PL Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Júniusban a Netflix több nagy címet is folytat, érkeznek a Manifest évadának utolsó részei, valamint jön Arnold Schwarzenegger életrajzi dokumentumfilmje is.

Emellett érkezik az Outlander hetedik évada, valamint a Vaják harmadik évada is. 

A legnagyobb érdeklődés a négy év után visszatérő Black Mirrort övezi, amely június 15-én kerül fel a streamingszolgáltató kínálatába.

A hatodik évad öt részt tartalmaz majd, a Netflix szerint pedig pontosan olyan megbotránkoztató és ijesztő részeket kapnak majd a rajongók, amilyeneket már megszokhattak az elmúlt évadok során. Az új részekben olyan színészek szerepelnek majd, mint Salma Hayek vagy a Breaking Bad – Totál szívás című sorozatból jól ismert Aaron Paul, de szerepet kapott a Kártyavárból ismert Kate Mara is.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.