Kizuhant egy beteg Nagyszebenben az idegsebészeti osztály harmadik emeleti ablakán

Ismeretlen körülmények között kizuhant egy beteg Nagyszebenben az idegsebészeti osztály harmadik emeleti ablakán csütörtökön.

Magyar Nemzet
Forrás: Maszol.ro2023. 06. 05. 15:50
Borítókép: A nagyszebeni kórház (Fotó: Daniela Golcea/Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Sibiu)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A beteget azonnal megműtötték, jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

A páciens eredetileg koponyasérülés miatt került az intézetbe, ellátása után az idegsebészeti osztályon kezelték. Amikor beutalták a férfit, eszméleténél volt, nem állt alkohol vagy egyéb tudatmódosítószer hatása alatt, mindvégig normálisan viselkedett, a személyzettel folyamatosan kommunikált. A kórház közleménye szerint a páciens együttműködő volt, nem volt olyan tünete, ami különlegesebb óvintézkedéseket indokolt volna. 

A román rendőrség szombat délben bejelentette, hogy kivizsgálják a történteket. Közleményükben kitértek arra is, hogy nem a kórház vezetőségétől, hanem a sajtóból értesültek a balesetről – írta a Maszol.ro portál.

Borítókép: A nagyszebeni kórház (Fotó: Daniela Golcea/Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Sibiu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.