Csaknem négymillió forintot fizetnek egy gyilkosért + videó

Előkerült egy biztonsági kamera felvétele, amin a rendőrség szerint a gyilkos éppen a holttestet vonszolja az utcán. Mégsem sikerült még elfogni.

Magyar Nemzet
Forrás: Tények2023. 07. 30. 22:54
null
Berlin, 2020. szeptember 22. Rendõrök a német parlament postaközpontjának otthont adó Marie-Elisabeth Lüders ház bejáratánál, Berlinben 2020. szeptember 22-én. Német sajtóértesülések szerint a postaközpontban egy gyanús csomagot vizsgálnak. MTI/EPA/Clemens Bilan Fotó: Clemens Bilan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tízezer eurót, vagyis közel négymillió forintot ad a német rendőrség annak, aki értékes információval tud szolgálni egy magyar ápolónő meggyilkolásával kapcsolatban.

Már három éve nem találják azt, aki agyonverte a 48 éves asszonyt egy német kisvárosban,

pedig előkerült egy biztonsági kamera felvétele, amin a rendőrség szerint a gyilkos éppen a holttestet vonszolja az utcán. Mégsem sikerült még elfogni – olvasható a Tények cikkében.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.