Megrágcsálta egy kislány ruháját Biden, felrobbant a Twitter + videó

A gyereken látszik, hogy megpróbál menekülni a kellemetlen helyzetből.

Magyar Nemzet
2023. 07. 14. 21:45
Joe Biden Holds First Press Conference As President
US-JOE-BIDEN-HOLDS-FIRST-PRESS-CONFERENCE-AS-PRESIDENT Fotó: CHIP SOMODEVILLA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bizarr jelenetnek lehettek tanúi azok, akik ott voltak a helsinki reptéren, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Joe Biden hazaindulás előtt a nagykövetség dolgozóival és azok családjaival találkozott. 

A 80 éves elnök egy kislány felé hajol, ráteszi a vállára a fejét és enyhén rágcsálni kezd. A kislány nagyon megijedt, próbálta elhúzni magát, amikor Biden próbált egy puszit adni neki. 

Caleb Hull a Twitteren annyit írt, hogy talán ez az eddigi legkellemetlenebb és legfurcsább, amit Biden gyerekekkel tett.

Donald J. Trump volt elnök pedig azt írta, hogy Bidennek már egy idősotthonban kéne lennie, nem pedig a szabad világot vezetnie. 

Tim Young amerikai humoristának nem volt kedve humorizálni a videót látva: „Biden undorítóan viselkedik, miért tenne bárki ilyet más gyerekével?” − tette fel a kérdést.

Majd ezután a rettentő kellemetlen helyzet után az amerikai elnök különgépére, az Air Force One-ra sem tudott gond nélkül felmenni.

 

Borítókép: Joe Biden az első sajtótájékoztatóján (Fotó: Chip Somodevilla)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.