Újabb halálos késes támadás történt Németországban

Késes támadó ölt meg egy embert, és több másikat megsebesített szombaton a nyugat-németországi Bad Hönningenben – közölte a helyi rendőrség.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 09. 8:56
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyi hatósági beszámoló szerint a gyanúsítottat őrizetbe vettek.

A halálos áldozatról, a támadóról és a sérülések súlyosságáról nem közöltek részleteket a Rajna-vidék-Pfalz tartományi szervek.

Hamburgban egy másik incidens során egy férfi késsel halálosan megsebesített egy másikat. A rendőrség szerint a két férfi a Heimfeld városrész egyik lakóházának udvarán veszett össze. A feltételezett támadót letartóztatták.

A rendőrség mindössze ennyi információt közölt.

Németországban idén már több késes támadás történt. Májusban két diáklány sérült meg Berlinben, miután egy pszichés problémákkal küzdő férfi megtámadta őket, áprilisban pedig egy 26 éves szíriai menedékkérő négy embert sebesített meg egy duisburgi edzőteremben.

A gyilkosságok száma Németországban 2022-ben 662-re emelkedett az előző évi 643-ról – közölte a szövetségi bűnügyi hivatal egy jelentésében.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.