Szülők csaptak össze LMBTQ-aktivistákkal + videók

LMBTQ-aktivisták és szülők estek egymásnak Los Angelesben, a dulakodásba a helyi rendőrség is beszállt. A kaliforniai főügyész ugyanis határozottan ellenzi azt az elképzelést, hogy a szülőket tájékoztassák a gyermekük mentális állapotáról a nemi hovatartozást illetően – számolt be róla a V4NA hírügynökség.

Magyar Nemzet
Forrás: V4NA2023. 08. 24. 8:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szülői jogok szószólói és szélsőbaloldali LMBTQ-aktivisták csaptak össze egymással Los Angelesben a héten, amikor a szülők a Los Angeles-i Egyesített Iskolai Kerület (LAUSD) politikája ellen tüntettek, amely sokak szerint a gyermekek LMBT-programmal való céltudatos nevelését szolgálja – írta meg a V4NA hírügynökség.

A közösségi médiában közzétett felvételeken látszik, hogy az LMBTQ-aktivisták a rendőrökkel is dulakodni kezdtek, hívja fel rá a figyelmet a The Post Millennial.

Az egyik LMBTQ-aktivistát le is tartóztatták.

A genderideológia iskolai terjedése ellen tüntetők „hagyják békén a gyerekeinket” feliratú táblákkal, molinókkal vonultak fel, az eseményt a Leave Our Kids Alone nevű csoport szervezte, amely a CBS Los Angeles beszámolója szerint a gyerekek iskolai indoktrinálása, szexualizálása ellen lép fel.

A szervezet azt is követeli, hogy az iskolák értesítsék a szülőket, ha a gyermekük nemével kapcsolatos zavarokat észlelnek.

Rob Bonta kaliforniai főügyész ugyanis határozottan ellenzi ezt az elképzelést, hogy a szülőket tájékoztassák a gyermekük mentális állapotáról a nemi hovatartozást illetően . 

E hónap elején kijelentette, hogy polgári jogi vizsgálatot kezdeményez az egyik iskolai körzet ellen, mivel az év elején jóváhagyta a szülői tájékoztatásra vonatkozó előírást.

A Los Angeles-i rendőrség a szülők tiltakozását végül jogellenesnek nyilvánította, és felszólította az embereket, hogy hagyják el a helyszínt. A demonstrációra egyébként azért került sor, mert a LAUSD oktatási tanácsa júniusban egyhangúlag zöld jelzést adott egy határozatnak, amely támogatja, hogy a kerület iskoláiban az LMBTQ+ közösségről szóló órák szerepeljenek a tantervben.

Ahogy arról a V4NA hírügynökség már többször beszámolt, a genderideológia iskolai terjedése ellen egyre több szülő és diák emeli fel a hangját. 

Kanadában nemrég például muszlim és keresztény szülők közösen tiltakoztak az LMBTQ-tanórák ellen.

„Amikor 22 évvel ezelőtt idejöttem, a keresztények voltak többségben, én pedig muszlim voltam” – mondta egy egyiptomi bevándorló szülő az egyik demonstráció során.

„Akkor nem erőltették ránk, hogy a gyerekemet kereszténységre tanítsák. Tiszteletben tartották az identitásomat, még akkor is, ha ők voltak többségben. Most a lakosság kevesebb mint egy százaléka erőlteti a napirendjét mindannyiunkra”

– tette hozzá.

 

Borítókép: Szülők tiltakoznak az LMBTQ-tanórák ellen (Forrás: Twitter.com/CorporateState)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.