Brutálisan agyonvert egy migráns egy nőt az utcán

Esélye sem volt az áldozatnak, akit gyakorlatilag kivégzett az elkövető.

2023. 09. 12. 18:43
bilincs, bűnöző Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A franciaországi Nizza belvárosában keddről szerdára virradó hajnalban egy 53 éves nő próbált meg elszökni egy nála húsz évvel fiatalabb férfi elől, aki kitartóan üldözte őt.

Hosszú percekig tartó üldözés után az angólai migráns végül utolérte a nőt, akit utána brutális kegyetlenséggel megvert, kétszer ráugrott a fejére is, majd otthagyta, és bemenekült az egyik sikátorba.

A sértettet kórházba szállították súlyos, életveszélyes sérülésekkel, ám már nem tudtak rajta segíteni és elhunyt.

A fiatal, 23 éves férfit a rendőrség nem messze a helyszíntől elfogta és egyből őrizetbe is vették, a nyomozás már folyik, de egyelőre nem derült ki, hogy mi állhatott a brutális támadás hátterében. Azt már kizárták, hogy bármilyen családi kapcsolat állt volna fenn az elkövető és a sértett között.

Franciaországban az elmúlt időszakban több támadás is történt a nyílt utcán, a közbiztonság pedig visszaesett. Rengeteg a fegyveres leszámolás.

Fotó: Illusztráció. (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.