Bátor , Ákos 2024. február 27.
logo

Elhunyt a szabadkai migránsleszámolás sérültje + exkluzív videók

Magyar Nemzet
2023.09.11. 19:53 2023.09.11. 21:08
Elhunyt a szabadkai migránsleszámolás sérültje + exkluzív videók

Elhunyt a pénteki szabadkai migránsleszámolás sérültje – számolt be a Pannon RTV. 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy szeptember 8-án, pénteken 18 óra 30 perc körül az egyik szabadkai bevásárlóközpont előtt migránsok közötti konfliktus alakult ki, amelyben egy migráns súlyosan megsérült. A Szabadkai Közkórházban történt ellátást követően az érintett személy belehalt a lőtt sérülésekbe. A helyszínelést a szabadkai felsőbb ügyészség végezte el, amely az esetet minősített emberölésnek állapította meg. A szabadkai rendőrség intenzíven dolgozik a bűncselekmény elkövetőjének felkutatásán

− áll a rendőrség Pannon RTV-hez eljuttatott közleményében.

Mint arról lapunk az elsők között beszámolt, péntek este Szabadka központjában, a Lidl üzletlánc forgalmas parkolójában lőttek egymásra az illegális bevándorlók.

Az egyik migánst információink szerint hátba lőtték.

Helyszínen tartózkodó tudósítónknak a szemtanúk azt mondták, hogy négy-öt lövést lehetett hallani. A rendőrök a lapunknak nem hivatalosan megerősítették, hogy migránsok egymás közötti leszámolásáról volt szó, a sérültet pedig kórházban ápolják – ő hunyt el később.

 

Borítókép: Rendőrautó a Lidl parkolójában, Szabadkán 2023. szeptember 9-én, miután előző este migránsok kezdtek lövöldözni az üzlet előtt (Fotó: Magyar Nemzet)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.