időjárás -3°C Natália 2023. december 9.
logo

„Tele volt kokainnal a gépe” – elképesztő pletyka terjed a kanadai miniszterelnökről

Gábor Márton
2023.09.28. 17:28 2023.09.28. 19:27
„Tele volt kokainnal a gépe” – elképesztő pletyka terjed a kanadai miniszterelnökről

India korábbi szudáni nagykövete, Deekap Vohra azt állítja, hogy egy hiteles információ szerint Justin Trudeau kanadai miniszterelnök repülőgépe a G20-ak legutóbbi találkozóján tele volt kokainnal. A politikus az indiai televízióban vádolta meg Trudeau-t, hozzátéve, hogy a kanadai vezető biztosan megőrült.

Amikor Justin Trudeau ebben a hónapban Indiába érkezett a G20-ak találkozójára, a repülőgépe tele volt kokainnal. Két napig ki sem jött a szobájából

– mondta Vohra a Zee News egyik műsorában a Toronto Sun szerint. Vohra azt állította, hogy rendőrkutyák találtak kokaint Trudeau repülőgépén a G20-as csúcstalálkozó idején, a hónap elején.

A feleségem látta őt az újdelhi repülőtéren, és azt mondta, hogy Trudeau depressziósnak és stresszesnek tűnt. Nem tudjuk az okát. Nem ismerem a valóságot, de a közösségi média és néhány hiteles pletyka azt sugallja, hogy a repülőgépe tele volt kokainnal

– tette hozzá a férfi, majd pedig elmondta, hogy véleménye szerint India helyesen cselekedett, amikor felfüggesztette a kanadai vízumszolgáltatást.

A kanadai miniszterelnöki hivatal a portálnak adott nyilatkozatában tagadta a vádakat.

Vohra egy nemrég az alsóházban tartott beszéde miatt is kritizálta Trudeau-t. 

Parlamenti beszédében a »hiteles vádak« szavakat használta Indiával szemben. Hogyan lehetnek az állítások hitelesek? Vagy hiteles lehet, vagy vádaskodás. Nekem ebben az esetben is van egy hiteles pletykám, hogy Trudeau őrült. Ez egy hiteles pletyka

– jegyezte meg az egykori nagykövet. 

Trudeau a múlt héten azt mondta az alsóházban, hogy a kanadai hírszerző szolgálatok hiteles információkat vizsgálnak az indiai kormány és Hardeep Singh Nijjar, egy brit–kolumbiai szikh vezető meggyilkolásával kapcsolatos lehetséges kapcsolatról.

Narendra Modi indiai miniszterelnök tagadta a vádakat. India leállította a kanadai vízumok feldolgozását, és mindkét ország vezető diplomatákat utasított ki.

Az elmúlt időszakban igencsak rájárt a rúd Kanada miniszterelnökére. Nemrég egy másik botrány kavarta fel az állóvizet az észak-amerikai országban, ugyanis kiderült, hogy Zelenszkij látogatásakor a kanadai parlament alsóházába egy egykori SS-tagot is meghívtak. Mi több, a jelenlévők állva tapsolták meg a háborús bűnös ukrán férfit. 

Borítókép: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Justin Trudeau kanadai miniszterelnök társaságában egy torontói nagygyűlésen. (Fotó: MTI/AP/The Canadian Press/Nathan Denette)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.