Újabb családpárti vezetővel tárgyalt Novák Katalin

Örömmel hallottam, hogy a magyar családpárti szemlélet és intézkedések inspirációt jelentenek Cox kormányzó számára is – fogalmazott a köztársasági elnök.

2023. 09. 27. 15:39
Novák Katalin köztársasági elnök a Utah kormányzójával, Spencer Coxszal, és feleségével, Abby Coxszal találkozott az egyesült államokbeli Salt Lake City városában Forrás: Facebook/Novák Katalin
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Utah kormányzójának szlogenjét idézte Novák Katalin köztársasági elnök Facebook-oldalán: „megerősíteni a családokat”.

Olyan cél ez, amelyet Magyarország is oszt. Örömmel hallottam azt is, hogy a magyar családpárti szemlélet és intézkedések inspirációt jelentenek Cox kormányzó számára is

– fogalmazott Novák Katalin, aki az egyesült államokbeli Salt Lake City városában találkozott Utah állam kormányzójával és annak feleségével, Spencer és Abby Coxszal.

„Olyan erős egy állam, amilyen erősek a családok – Egyeztetés Spencer és Abby Coxszal, Utah állam kormányzójával és feleségével” – írta posztjában a köztársasági elnök. A találkozóról a kormányzó is beszámolt X (korábban Twitter)-oldalán: a politikus megtiszteltetésnek nevezte, hogy Novák Katalinnal találkozhatott.

Utah és Magyarország egyaránt erősen elkötelezett a családbarát politikák kialakítása és az erős gazdaságok támogatása iránt. Hálásak vagyunk a látogatásért, és alig várjuk, hogy megerősítsük a kormányaink és az emberek közötti köteléket

– írta Spencer Cox.

Borítókép: Novák Katalin köztársasági elnök Utah kormányzójával, Spencer Coxszal és feleségével, Abby Coxszal találkozott az egyesült államokbeli Salt Lake City városában (Fotó: Facebook/Novák Katalin)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.