A Fehér Ház hallgat: Biden embere támogatja a palesztin terrort?

Nem válaszol a Biden-adminisztráció az egyik legjobb emberük palesztinbarát bejegyzésével kapcsolatos kérdésekre.

Forrás: Fox News2023. 10. 14. 9:13
Tyler Cherry, communications director for the Secretary of the Interior – U.S. Department of the Interior
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fox News emlékeztetett, hogy Biden egyik kollégája, Tyler Cherry korábban egy közösségi médiában megjelent bejegyzésében „Palesztina megszállásának” végét ünnepelte. Tyler Cherry, aki jelenleg a Belügyminisztérium kommunikációs igazgatóhelyettese és vezető szóvivője, ezt a bejegyzését akkor tette, amikor éppen Izrael palesztin támadás alatt állt 2014-ben.

Tyler máskor is került már hasonló helyzetbe, korábban a bűnüldözést fehér felsőbbrendűnek nyilvánította.

Egy másik bejegyzésében azt is hozzátette, hogy a rendőrség egyenértékű a „rabszolga-járőrökkel”, a szavazók azonosítására vonatkozó törvények pedig a közvélemény-kutatási adók modern változatai, amelyeket azért vezettek be, hogy megakadályozzák a feketék szavazását az 1800-as évek végén és az 1900-as évek elején.

Cherry, aki 2021 eleje óta dolgozik a Belügyminisztériumban, korábban Biden elnök elnökválasztási kampányában, az SKDK baloldali tanácsadó cégnél és a Media Matters for America nevű progresszív kiadványnál dolgozott.

Borítókép: Tyler Cherry, a belügyminiszter kommunikációs igazgatója

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.