Pánik és káosz a tel-avivi nemzetközi repülőtéren + videó

A Ben Gurion repülőtér közelében csapódtak be a rakéták.

2023. 10. 09. 12:10
null
Gáza, 2023. október 7. Becsapódott palesztin rakéta füstoszlopa az izraeli Gedera városban 2023. október 7-én.A Hamász palesztin iszlamista szervezet reggel óta 2500 rakétát lõtt ki Izrael déli és középsõ részére a Gázai övezetbõl, és több tucat fegyverese hatolt be izraeli településekre. Eddig 22 halottról és félezer sebesültrõl tudni, a fegyveresek izraeli túszokat hurcoltak magukkal a Gázai övezetbe. Izrael teljes mozgósítást rendelt el. MTI/EPA/Abir Szultan Fotó: Abir Szultan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A véres izraeli harcok már a Ben Gurion nemzetközi repülőtérhez is elértek. A tel-avivi reptér közelében rakéták csapódtak be, jelenleg több száz ember tartózkodik az épületben, mindannyian el akarnak menekülni az országból.

A reptéren eluralkodott a káosz, a pánik és a fejetlenség. Sérültekről egyelőre nem érkezett adat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Abir Szultan)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.