Szívszorító videón, ahogy egymást vigasztalja Matthew Perry apja és nevelőapja

A Jóbarátok Chandlerét alakító Matthew Perry kanadai-amerikai színész halála az egész világot megrázta, de senkit sem jobban, mint családját. Megható videó látott napvilágot arról, hogyan vigasztalta Perry megtört édesapját a nevelőapa, Keith Morrison.

2023. 10. 30. 11:22
null
New York, 2023. október 29. 2015. február 17-én New Yorkban készített kép Matthew Perry kanadai-amerikai színészrõl. Perry az 1990-es években a Jóbarátok címû tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá 2023. október 28-án. MTI/AP/Invision/Brian Ach Fotó: Brian Ach
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról beszámoltunk, az internetet szinte elárasztották az 54 évesen elhunyt Matthew Perryre, mindenki Chandlerére emlékező közösségimédia-posztok.

Talán a legszívszorítóbb mind közül az a videó, amely Perry szüleinek érkezését mutatja a színész házához a tragédia után. A felvételen látható, ahogy Matthew Perry nevelőapja, a neves kanadai riporter, Keith Morrison odamegy a megtört édesapához, John Bennett Perryhez, hogy vigasztalni próbálja.

A Perry halálát bejelentő segélyhívás felvétele is felkerült a világhálóra.

Egy másik videóban a helyszínen dolgozó rendőröket láthatjuk, és a színész döbbent szomszédai is megszólalnak.

Egyszer találkoztam vele. Nagyon barátságos volt. Valójában barátságosabb, mint gondoltam. Nagyon, nagyon kedves. Egy őszinte fickó

− mondja egyikük.

Az első információk szerint az 54 éves színész a Los Angeles-i háza jakuzzijában fulladt meg, 

az orvosszakértő jelentése azonban nem nevezi meg a halál pontos okát, vagyis további vizsgálatokat tart szükségesnek. 

A rendelkezésre álló információk szerint kábítószert nem találtak a sokáig függőségekkel küszködő Perry otthonában, és az idegenkezűséget is kizárták.

Borítókép: Matthew Perry kanadai-amerikai színész (Fotó: MTI/AP/Invision/Brian Ach)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.