Horror Koszovóban, robbanás az állatpiacon

Sok a sérült, a gyanúsítottakat még keresik Koszovóban.

2023. 11. 22. 11:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Robbanás volt a prizreni jószágpiacon Koszovóban, kilencen megsérültek – tudósított a szerbiai sajtó. A B92 szerb hírportál információi szerint az eset a szerda kora reggeli órákban történt, amikor két szemben álló csoport először összeszólalkozott, majd egymásnak estek.

A prizreni rendőrség közleménye szerint a verekedést követően az egyik fél bombát dobott a másikra. A robbanásban kilencen sérültek meg. A sebesülteket kórházba szállították. Közülük többen is súlyos állapotban vannak. 

A belügyi szervek szerint a történtek három gyanúsítottja megszökött a helyszínről.

A rendőrök a robbantás helyszínére vonultak, bizonyítékokat gyűjtenek, vallomásokat vesznek fel a szemtanúktól. A rendőrség azonosította a feltételezett elkövetőket, s intenzíven keresi őket.

A szerb Novoszti napilap úgy tudja, hogy a délelőtt folyamán négy sérültet hazaengedtek az egészségügyi intézményből.

 

Borítókép: Prizren városa madártávlatból (Fotó: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.