Vérlázító videó kering arról, hogyan dolgoznak az amerikai repülőtéren

Brutális nemtörődömség uralkodik Amerikában a poggyászkezelőknél az egyik repülőtéren.

2023. 11. 22. 8:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megdöbbentő felvétel terjed a közösségi oldalakon az American Airlines amerikai légitársaság személyzetéről, akik nem megfelelő módon bánnak egy kerekesszékkel. A Miami repülőtéren készült videón az látható, hogy a poggyászkezelők egy kerekesszéket küldenek le a gépről. Mire a szék a földre érkezik, többször is óriásit szaltózik, majd csak néhány métert követően áll meg. A légitársaság munkatársa ezt követően, mintha mi sem történt volna, a helyére teszi.

Miután láttam, hogy ezt csinálják az első két kerekesszékkel, és nevetnek, fel kellett vennem videóra

 – közölte a képsorok feltöltője, aki szerint ez a fajta viselkedés semmiképp nem nevezhető óvatos bánásmódnak a több ezer dollárt érő székekkel szemben.

Az American Airlines egyébként közleményt adott ki, amelyben elnézést kért. Aggasztónak nevezték a felvételt, és további részleteket gyűjtenek az esettel kapcsolatban – írta a légitársaság.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay/ArtisticOperations)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.