Izrael-ellenes tüntetők rémisztgetik a Mikulásra váró gyerekeket + videók

Bevásárlóközpontokban tartanak Izrael-ellenes, palesztinpárti megmozdulásokat tüntetők, akik célzottan a karácsonyra vásárlókat akarják akadályozni, de megrémítik a gyerekeket is, akik arra várnak, hogy a Mikulással találkozhassanak.

Forrás: V4NA2023. 12. 19. 7:15
Joulupukki
Budapest, 2018. november 30. Joulupukki, a lappföldi Mikulás a MikulásGyár karitatív akció megnyitóján a budapesti Millenáris Parkban 2018. november 30-án. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Izrael-ellenes és palesztinbarát tüntetések zavarják meg a karácsonyi nagybevásárlást tartókat Kanada-szerte, ráadásul a gyerekeket is megrémisztik, akik azért állnak sorba, hogy a Mikulás ölébe ülve elmondják, mit szeretnének kérni karácsonyra – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. 

Egy ottawai bevásárlóközpontban a tüntetők kiabáltak és doboltak, a nagy hangzavartól megijedt gyerekekre pedig csupán annyit reagáltak a szülőnek, hogy

Ha az önök gyerekei félnek, képzeljék el, mit érezhetnek a palesztin gyerekek.

 

Az egyik felvételen az is látszik, hogy a Mikulás legalább annyira megdöbbent a tüntetőkön, mint a térdére ültetett kisbaba. Az aktivisták azt skandálták, hogy „Jézus palesztin volt”, hívja fel rá a figyelmet a Rebel News hírportál.

A brit kolumbiai Burnaby-ban hasonló zavargások törtek ki. A tüntetők tűzszünetet követeltek az izraeli háborúban, de akadtak olyanok is, akik intifádára (forradalomra) szólítottak fel.

A vásárlók közé hirtelen több száz tüntető vegyült, akik zászlókat és táblákat tartottak a legkülönfélébb üzenetekkel, köztük a kommunizmusra, az Izrael–Hamász háború tűzszünetére, sőt a történelmi intifádára való felhívásokkal.

Az elmúlt hétvégén Ontario legalább két különböző bevásárlóközpontjában szintén hasonló megmozdulásokkal találkoztak a vásárlók.

Borítókép: Joulupukki, a lappföldi Mikulás a MikulásGyár karitatív akció megnyitóján a budapesti Millenáris Parkban 2018. november 30-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.