Joe Biden nem tud uralkodni a vágyain a gyerekek között + videók

Az amerikai elnök többször is furcsán viselkedett fiatalok között.

2023. 12. 19. 6:15
U.S. President Biden visits Las Vegas
U.S. President Biden visits Las Vegas Fotó: TAYFUN COSKUN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy korábbi cikkünkben beszámoltunk, botrányos részletek láttak napvilágot Biden és lánya furcsa kapcsolatáról. Ashley Biden ellopott naplójából olyan részletek kerültek napvilágra, miszerint elképzelhető, hogy Joe Biden együtt fürödhetett fiatalkorú lányával.

Nem ez az első eset, hogy az elnök furcsa esetbe keveredik kiskorú lányokkal. Joe Biden korábban a kamerák előtt volt képtelen parancsolni vágyának, és védtelen gyermekeket simogatott. Egy esetben Biden egy kislány fülét dicsérte, majd megkérdezte tőle, hogy már 17 éves-e.

Más videók is napvilágot láttak, az egyiken például egy kislányt molesztál.

Beszámoltunk arról is, hogy más esetben sem bírt uralkodni érzelmein, és azt mondta egy kislánynak:

Mondok valamit: nézzétek meg, úgy néz ki, mintha 19 éves lenne, úgy ül ott, mint egy kis hölgy, keresztbe tett lábakkal. 

Joe Biden furcsa viselkedése továbbra is borzolja a kedélyeket, amelyeket a kislányok iránt tanúsított vállalhatatlan magatartása csak fokoz a közvélemény szemében.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (Fotó: AFP/Anadolu/Tayfun Coskun)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.