Már Oroszországban is beszédtéma Putyin egészségi állapota

Az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának vezetője, Gennagyij Zjuganov azt mondta, hogy meg kell korbácsolni azokat, akik megengedték Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, hogy kalap nélkül beszéljen Szeverodvinszkben a hidegben.

Forrás: Lenta.ru2023. 12. 16. 10:53
III. SÁNDOR; PUTYIN, Vlagyimir
Szeverodvinszk, 2023. december 11. Vlagyimir Putyin orosz elnök a haditengerészet két legújabb nukleáris tengeralattjárójának, a III. Sándor cárnak és a Krasznojarszknak a zászlófelvonó ünnepségén az Északi Gépgyárban (Szevmas), az Arhangelszki régióban levõ Szeverodvinszkban 2023. december 11-én. MTI/AP/Szputnyik pool/Kirill Iodas Fotó: Kirill Iodas
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az állami duma frakcióvezetőinek találkozóján Putyin megemlítette szeverodvinszki útját. Zjuganov viszont aggodalmát fejezte ki az orosz vezető egészsége miatt, és felhívta a figyelmét arra, hogy munkaútja során beszéde közben nem viselt fejfedőt.

Zjuganov felháborodását azzal magyarázta, hogy „háborús körülmények között egy egészséges főparancsnok a nemzet egészsége”. Putyin válaszul viccesen közölte, hogy személyére vette a megjegyzést. 

Borítókép: Vlagyimir Putyin orosz elnök a haditengerészet két legújabb nukleáris tengeralattjárójának, a III. Sándor cárnak és a Krasznojarszknak a zászlófelvonó ünnepségén az Északi Gépgyárban (Szevmas), az Arhangelszki régióban levő Szeverodvinszkban 2023. december 11-én (Fotó: MTI/AP/Szputnyik/Kirill Iodas)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.