Edina 2024. február 26.
logo

Nem igazán érdekli a dollármédiát a vírusként terjedő antiszemitizmus

Magyar Nemzet
2023.12.10. 15:44 2023.12.10. 15:45
Nem igazán érdekli a dollármédiát a vírusként terjedő antiszemitizmus

Ahogy arról lapunk több ízben is beszámolt, a legrangosabb amerikai egyetemeken vírusként terjed az antiszemitizmus, az utóbbi hetekben több zsidógyűlölő és Izrael-ellenes megmozdulás történt az egyetemek campusain és azok környékén, ahol nemegyszer a zsidók kiirtására és Izrael elleni felkelésre szólítottak fel. Az is mindennapos, hogy a zsidók inkább nem mennek be az órákra, mert rettegésben kell élniük. Jelenleg a Pennsylvaniai Egyetemen, a Harvardon és az MIT-n a legsúlyosabb a helyzet.

A balliberális sajtó azonban nem érezte fontosnak, hogy beszámoljon ezekről az esetekről – igaz, azt már megszokhattuk, hogy inkább a baloldali narratívát szeretik erőltetni. Még arról sem, hogy a Harvard egyetem mellett egy „Harvard utálja a zsidókat” üzenetet repítő gép szállt el.

A 444.hu csak napokkal később tartotta fontosnak, hogy beszámoljon az ügyről, de a portál csak azt tartotta lényegesnek, hogy „lemondatták” a Pennsylvaniai Egyetem elnökét, azt sugallva, hogy talán nincs megalapozott oka a távozásnak. 

Borítókép: Diákok tiltakoznak a Gázai övezetben zajló izraeli katonai műveletek ellen New Yorkban 2023. november 9-én (Fotó: MTI/EPA/Justin Lane)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.