Rejtélyes konténer tűnt fel Dánia partjainál, mutatjuk, mi volt benne

Kisebb tragédiákat hozott magával a Pia nevű ciklon.

Forrás: MTI2023. 12. 24. 14:15
null
Tranum, 2023. december 23. A Pia elnevezésû vihar közben az Északi-tengeren elveszett, majd a dániai Tranum közelében partra vetett konténert néznek emberek 2023. december 23-án. Elõzõ nap a Maersk dán logisztikai vállalat egyik hajójáról 46 konténer a vízbe esett az észak-dániai Bulbjerg és Svinkloev közötti tengerpart közelében. MTI/EPA/Ritzau/Claus Björn Larsen Fotó: Claus Björn Larsen
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy erővel érkezett a Pia nevű ciklon, annyira, hogy az Északi-tengeren elveszett néhány konténer, a dániai Tranum közelében ezeknek egy részét a partra vetette a víz, ezeket nézegették az emberek december 23-án. 

Előző nap a Maersk dán logisztikai vállalat egyik hajójáról 46 konténer a vízbe esett az észak-dániai Bulbjerg és Svinkloev közötti tengerpart közelében. Mutatjuk, mi volt bennük. 

Fotó: Claus Björn Larsen

A Pia nevű ciklonról már biztosan hallott, de arra az esetre, ha mégsem, alább írtunk róla. Okozott némi bosszúságot az Egyesült Királyságban is.

Borítókép: az egyik partra sodródott konténer (Fotó: MTI/EPA/Ritzau/Claus Björn Larsen)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.