Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Ukrajna EU-tagsággal kecsegtetése a bűntudat megnyilvánulása + videó

Sem az ukránoknak, sem az Európai Uniónak nem érné meg az ország csatlakozása.

2023. 12. 10. 10:30
ZELENSZKIJ, Volodimir
Harkiv, 2023. december 1. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök interjút ad az Associated Press amerikai hírügynökségnek egy harkivi bunkerben 2023. november 30-án. MTI/AP/Efrem Lukackij Fotó: Efrem Lukackij
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ukrán csatlakozás az Európai Unió és Ukrajna végét jelentené – mondta Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója. Ez azt jelentené, hogy minden felzárkóztatási és mezőgazdasági forrást az ukránok kapnának, más nem, plusz finanszíroznunk kellene az ország háborúját, újjáépítését és működését. 

Az ukránoknak pedig le kellene építeni a mezőgazdaságukat, az egyetlen megmaradt, még működő gazdasági ágazatukat, mert az EU-ban így is agrártúltermelés van. 

Ukrajna EU-tagsággal való kecsegtetése az amerikai progresszív Biden-adminisztráció bűntudatának egyfajta megnyilvánulása, így próbálják meg kifizetni őket – vélte Kobza Miklós, az Alapjogokért Központ kreatív vezetője. 

Azért, mert egy pusztító háborúba ugrasztották ezt a szerencsétlen országot, ahelyett, hogy azt mondták volna neki, hogy próbáljanak meg kiegyezni az oroszokkal. 

Kobza Miklós hozzátette: az európai emberek nem rajonganak a háborúért, csak az elitjük és a fősodratú médiájuk hergelte bele magát. 

A józan ész hívei Japánban is úgy tekintenek Magyarországra, mint egy világító fáklyára a marxista sötétben – hangsúlyozta Kovács István, aki előadást is tartott a japán CPAC-en. A Távol-Keleten a nagyon alacsony születésszám az egyik fő probléma, a genderideológia pedig csak ront ezen a helyzeten. Magyarország nemet mondott a genderre, és hazánkban családbarát légkör van. 

Amikor a színpadon elmondtam, hogy a feleségem soha életében nem fog több adót fizetni, mivel négy gyermeket vállaltunk, a japán hölgyek között olyan sikítozás tört ki, mintha valami rockbanda lépett volna fel

– számolt be róla a stratégiai igazgató. 

 

A CPAC fontos fóruma annak, hogy a nemzeti érzelmű erők képesek legyenek úgy megszerveződni, olyan nagy blokkot kialakítani egy-egy adott társadalmon belül, amely képes becsatornázni a jelenlegi progresszív elitekkel szembeni társadalmi elégedetlenséget – mondta Kobza Miklós. Ha képesek hozzájárulni ahhoz, hogy kormányzóképes jobboldali blokkok jöjjenek létre a nyugati világban, akkor minden CPAC megéri – hangsúlyozta a központ kreatív vezetője. 

Az igazság óráját itt nézheti meg:

Borítókép: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök interjút ad az Associated Press amerikai hírügynökségnek egy harkivi bunkerben 2023. november 30-án (Fotó: MTI/AP/Efrem Lukackij)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.