Kisgyermekek a migránsbandák közötti leszámolások áldozatai

Az egykor a béke szigetének számító skandináv ország az Európai Unió legveszélyesebb országa lett.

Forrás: HÍRFM2024. 01. 20. 10:04
Malmö, 2016. január 28. A 2016. január 28-án közreadott képen svéd rendõr kísér újonnan érkezett menedékkérõket a malmöi Hyllie pályaudvar egyik peronján 2015. december 17-én. A svéd hatóságok 2016. január 27-én bejelentették, hogy mintegy 80 ezer olyan menedékkérõ kitoloncolását tervezik, akiknek a menedékjog iránti kérelmét az elõzõ évben elutasították. (MTI/EPA/TT/Johan Nilsson) Fotó: JOHAN NILSSON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Svédország egy migrációra rendkívül nyitott ország, hihetetlen módon megnőtt az erőszakos bűncselekményeknek a száma, a nők biztonsága romokban, egyedül nem tanácsos Svédországban utazgatniuk, olyan tendenciák jelentek meg, amelyek eddig ismeretlenek voltak – mondta Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Máthé Zsuzsa, a Szent István Intézet igazgatója azzal kapcsolatban, hogy

hivatalosan is Svédország lett az Európai Unió legveszélyesebb országa, a lőfegyverrel elkövetett gyilkosságok tekintetében csak Albániában rosszabb a helyzet, de a balkáni ország nem tagja az uniónak.

Lajkó Fanni, az Alapjogokért Központ elemzője elmondta: tíz évvel ezelőtt a svédeknek 58 százaléka támogatta a bevándorlást, ma már csak 48 százalék, úgy hogy a tízmilliós lakosságnak ötöde, kétmillió fő maga is migráns. Mindennaposak lettek a lövöldözések, robbantások, bandaháborúk, volt olyan, hogy egy hétvégén hét ember lőttek le az ország különböző pontjain. Stockholm külvárosában történtek olyan dermesztő esetek, hogy egy játszótér közelében csaptak össze a különböző bandák tagjai és egy iskolás és egy óvodás kisgyermek is meghalt a golyózáporban.

Az Alapjogokért Központ elemzője a lengyelországi események kapcsán (az új kormány a Soros-hálózat közreműködésével, Brüsszel hallgatólagos támogatásával törvénytelenül, erőszakkal foglalta el a közmédiát, a köztársasági elnököt meg akarják félemlíteni és ellenzéki képviselőket tartóztattak le) elmondta: az a probléma, hogy az új miniszterelnök, Donald Tusk nem képviseli a saját állampolgárait. Ő egy jól kiképzett brüsszelita, azt hajtja végre, amit a globális hatalmak tőle kérte – mutatott rá Lajkó Fanni.

– A magyar ellenzék is több ízben elmondta a kampányban, hogy mit tett volna, ha kormányt alakíthat

– emlékeztetett Máthé Zsuzsa. Felfüggesztik az alkotmányt kétharmados többség nélkül is, „megoldják okosba”. Megvoltak rá a forgatókönyvek, hogy miként tudják mindazt lerombolni, amit egyébként addig még csak három, most már négy kétharmaddal a magyar nemzet felépített. Mert Magyarországon nem egy kormány alakított ki egy rendszert, hanem nagyon komoly felhatalmazás alapján a magyar nemzet – hangsúlyozta a Szent István Intézet igazgatója.

Az igazság óráját ide kattintva nézhetik meg.

Borítókép: A 2016. január 28-án közreadott képen svéd rendőr kísér újonnan érkezett migránsokat a malmöi Hyllie pályaudvar egyik peronján 2015. december 17-én (Fotó: MTI/EPA/TT/Johan Nilsson)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.