Már a japán szépségkirálynő is ukrán + videó

Vitát váltott ki, hogy Japánban egy ukrán származású nőt választottak meg a legszebbnek.

2024. 01. 25. 13:46
ukrán japán szépség
Fotó: instagram
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megosztotta a közvéleményt az ázsiai országban, hogy ukrán szülők gyermekét választották meg Miss Japánnak. A 26 éves nagoyai Shiino Carolina lett az első honosított japán állampolgár, aki megnyerte ezt a versenyt –  számolt be a Sky News brit hírcsatorna.

A most győztes Shiino mindössze ötéves korában költözött az ázsiai országba, miután édesanyja hozzáment egy japán férfihoz. 

Sokszor korlátokkal kellett szembenéznem. Ezek gyakran akadályoztak abban, hogy japánként fogadjanak el, ezért hálával tölt el, hogy japánként ismertek el ezen a versenyen

 – mondta beszédében a szépségkirálynő.

 

Shiino Carolina egyébként olyan társadalmat szeretne létrehozni, ahol „az embereket nem a megjelenésük alapján ítélik meg”.

A közösségi oldalak felhasználói azonban megkérdőjelezték az ukrán származású nő megválasztását szépségkirálynőnek, és néhányan azt a kérdést tették fel, hogy miként lehet egy japán felmenőkkel nem rendelkező személy Miss Japán – írja a Sky News. Vannak olyanok, akik szerint politikai szándék húzódik a szépségkirályő-választás mögött.

Sokkal nagyobb szépségek vannak Japán bármely nagyvárosának utcáin. Az ukrán megválasztása minden bizonnyal politikai döntés volt.

 – olvasható egyebek mellett az X közösségi oldalon.

Borítókép: Shiino Carolina  (Forrás: Instagram/Shiino Carolina)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.