Az egykori ukrán szóvivő, az amerikai transznő felkerült a terroristák listájára

Az orosz katonákat nem tartja embereknek.

2024. 02. 05. 17:41
null
Borítókép: Az amerikai származású Sarah Ashton-Cirillo tavaly óta Ukrajnában harcol, ahol nyíltan vállalja transzneműségét. Állítása szerint ő nem tapasztalt negatívumokat szexuális irányultsága miatt az azonos neműek házasságát elutasító országban (Forrás: Solvano Trotta Officiel/Twitter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ukrán fegyveres erők területi védelmének korábbi szóvivője, a transznemű Sarah Ashton-Cirillo is felkerült a Rosfinmonitoring, azaz az orosz Szövetségi Pénzügyi Felügyelet szélsőségeseinek és terroristáinak listájára.

Ashton-Cirillo Sarah, született: 1977. 07. 09.

– áll a frissített adatbázis 16. sorában.

2023 szeptemberében kellett Ashton-Cirillónak távoznia az ukrán fegyveres erők szóvivői posztjáról, miután a Területi Védelmi Erők belső vizsgálatot folytatott ellene az orosz újságírókat ért fenyegetésekkel kapcsolatban.

Az egykori szóvivő munkálkodása során meredek dolgokat mondott, egyszer kifejtette, hogy az orosz katonák nem emberek, de üzent Vlagyimir Putyin orosz elnöknek is, akinek azt mondta, hogy az orosz elnök már a pokolban van és meg vannak számlálva az órái, és senki nem fog emlékezni rá.

Borítókép: Az amerikai származású Sarah Ashton-Cirillo (Forrás: Solvano Trotta Officiel/Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.