Egészen hihetetlen okból kezdett lőni a rendőr a rendőrautóban ülő, megbilincselt gyanúsítottra + videó

Egy makk esett a járőrautóra, a rendőr azt hitte, lőnek rájuk.

2024. 02. 14. 20:32
Flashing,Blue,Lights,On,A,Police,Car,On,Duty,,Part, rendőrség, villogó, autó, illusztráció,rendőrautó
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy járőrautóban ülő, megbilincselt fekete férfira nyitott tüzet tévedésből az a floridai rendőr, aki egy makk leesésének hangjára azt hitte, lövéseket hall. Az esetet Jesse Hernandez egyenruhájára szerelt kamerája rögzítette, a képsorok bejárták a közösségi oldalakat. A felvételen az is hallható, hogy a rendőr társának, Beth Robertsnek kiabálja, lőnek rájuk.

A The Telegraph brit napilap arról írt, a rendőr minden bizonnyal azt hitte, a megbilincselt Marquis Jackson nyitott tüzet. A lap kiemelte, Jesse Hernandez két alkalommal járt Afganisztánban, de közvetlen harcot nem látott a kiküldetés során.

A letartóztatott fekete férfinak nem esett baja, ám arról számolt be, az autó hátsó szélvédőjét találat érte, akkor még éppen le tudott bukni, hogy a golyó ne őt találja el. Később arról is írt Facebook-oldalán, hogy halálfélelme volt. Jesse Hernandezt pedig egyenesen társa lőtte le véletlenül, utána a rendőr a földön vonszolta magát, majd fedezékbe bújt, a találatot golyóálló mellénye fogta fel. A szolgálatban lévő rendőröknek később megmutatták a felvételt, és közölték velük, csak egy makk esett az autó tetejére, Jesse Hernandez azonban kitartott amellett, hogy valaki rájuk lőtt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.