Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tucker Carlson Putyinnal készült interjúját már több mint kétszázmillióan látták az X-en

Vlagyimir Putyin orosz elnök Tucker Carlsonnak adott interjúja elképesztő népszerűségnek örvend az interneten. A videó átlépte a kétszázmilliós megtekintést az X-en, ami hihetetlenül nagy szám.

2024. 02. 14. 7:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tucker Carlson amerikai jobboldali véleményvezér Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készült interjúja az X-en hatalmas nézettségnek örvend. A beszélgetést magyar idő szerint február 9-én hajnalban tették közzé, délután negyed háromkor pedig már a százmilliós megtekintést is átlépte.

Az interjú az eltelt négy napban is elképesztő számokat produkál, már a kétszázmilliót is átlépte a megtekintések száma. 

A beszélgetés során a két fél rengeteg témát érintett: beszéltek az orosz–ukrán háborúról, arról, hogy miért érezte Oroszország úgy, lépnie kell és meg kell támadnia Ukrajnát, de szóba került az is, hogy felajánlotta-e Orbán Viktornak Kárpátalját.

 

Borítókép: Vlagyimir Putyin orosz államfő (jobbra) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek a moszkvai kormányzati negyedben, a Kremlben 2024. február 9-én (Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Gavriil Grigorov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.