David Pressman magyar influenszerek hátára kapaszkodik fel

Híres magyar influenszereket használ politikai célokra David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete.

Forrás: Mandiner2024. 03. 24. 20:59
PRESSMAN, David
US Ambassador David Pressman holds a press briefing after his arrival at Budapest's Liszt Ferenc Airport, on September 2, 2022 (Photo: MTI/Szilard Koszticsak)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezúttal a Magyarországon híres Pamkutya tagjai kaptak meghívást David Pressmantől, az Egyesült Államok magyarországi nagykövetétől. A találkozóról az influenszerek tettek közzé egy bejegyzést az Instagramon. Azt írták, hogy hosszan beszélgettek a nagykövettel arról, hogy hogyan látják Magyarország jövőjét, és hogy szerintük mik a fiatalok fő problémái, továbbá hogy mit lehetne tenni, hogy az ország kevésbé legyen megosztott – szúrta ki a Mandiner.

Az amerikai diplomata sűrűn lát vendégül magyar influenszereket, hiszen találkozott már Whispertonnal és VV Zsoltival is, akinek ügyeiről többször írt már lapunk is. 

Borítókép: David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete rendszeresen mutatkozik híres magyar influenszerekkel (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.