Elképesztő műsorral veszélyezteti a gyerekeket a lengyel köztévé

A lengyel közszolgálati televízió szerda este sugárzott műsorában helyet kapott a gyerekek maszturbációja, az abortusz, az esemény utáni tabletta használata.

2024. 03. 07. 21:11
Televízió
Illusztráció (Fotó: Pexels) Fotó: PEXELS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Tusk Lengyelországában helye van az állami televízióban egy olyan műsornak, ami este kilenckor a gyerekek szexuális nevelésével és a maszturbációval foglalkozik. Emellett szerepet kapott benne az abortusz és az esemény utáni tabletta is.

 

 Monika Platek lengyel jogász, egyetemi oktató és feminista részletesen kifejtette, hogyan oktatja a maszturbációról unokáit.

A négyévesek nevelése abból áll, hogy elmagyarázom nekik, hogy megtehetik, ha egyedül vannak egy szobában, mert ez magánügy.

Majd kijelentette:

– Természetes számunkra, hogy gyerekként, majd felnőttként is maszturbálunk. Az egyetlen dolog az, hogy gyerekként hallanunk kell, hogy jogod van hozzá, de társadalmilag elfogadható módon kell tenned. 

A tévénézőkben felháborodást váltott ki a gyerekek és a szexualitás ilyen összefüggésben való tárgyalása. Volt, aki úgy kommentálta az elhangzottakat, hogy felmerül a feminista büntetőjogi felelőssége is azzal, hogy gyerekeket buzdít szexuális tevékenységre.

Ugyanannyi gyerek, és gyakran több is születik azonos nemű kapcsolatokban, mint a különböző neműek kapcsolatában

– ilyen és ehhez hasonló nyilatkozatokkal vált korábban hírhedtté a feminista. A televíziónézőket felháborította, hogy adófizetők pénzét ilyen műsorok sugárzására fordítják Lengyelországban.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.